Divaroza

fotózás-budapest39
kismama-fotozas-budapest1
kismama-fotózás-budapest4
2021_10_12_Kismama_ruhak_befotozasa-online-001
2021_10_12_Kismama_ruhak_befotozasa-online-003
2021_10_12_Kismama_ruhak_befotozasa-online-018
családi-fotózás-budapest57
családi-fotózás-budapest58
fotózás-budapest9
fotózás-budapest11
2021_10_12_Kismama_ruhak_befotozasa-online-003
2021_10_12_Kismama_ruhak_befotozasa-online-018
kismama-fotozas-budapest7
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow
BASIC CSOMAG
35.000Ft
CLASSIC CSOMAG
50.000Ft
VIP CSOMAG
75.000Ft

Kismama fotózás

Édesanyaként tudom, hogy életünk egyik legmeghatározóbb időszaka a várandósság. Olyan mély érzéseket és szeretettel teli várakozást élünk meg ekkor, ami addig elképzelhetetlen volt.

Ennek a földöntúli érzésvilágnak a hiteles megjelenítése maga a varázslat.

Évek múlva is gyönyörű emlék lesz számodra ez az időszak! Nem csak az emlék, hanem az érzelmeid is veled élhetnek tovább erről a csodáról egy szépen komponált fotó segítsgégével, ha rám bízod a megvalósítást.

Gyakran Ismételt Kérdések !

Az ideális idő a kismama fotózásra a terhesség 27-33. hete között van. Ekkor még aránylag kényelmesen tudnak mozogni a kismamák és még nem annyira megterhelő a szervezetnek, valamint a pocak is szépen gömbölyödik ekkorra.

Természetesen ha csak a 33-36. hétben tudsz jönni, azt is megpróbáljuk megoldani. De ekkor rizikósabb (hiszen közel a szülés dátuma), kényelmetlenebb és kellemetlenebb lehet számodra.

Ennek elkerülése végett javaslom, hogy ne hagyjátok a végére, hiszen a cél az, hogy egy mesés, örömteli alkalommal és csodás képekkel gazdagodjatok.

Kérlek, a kismama fotózás előtt minimum 4-6 héttel jelentkezz nálam, így biztosan megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb időpontot.

 • Kérlek küldj nekem pár olyan képet, amik tetszenek neked és szívesen látnál vissza hasonlókat a saját fotóidon, legalább egy héttel a fotózás előtt.
 • Ha különleges kérésed, igényed van, kérlek azt jóval előbb jelezd. Szeretek alaposan felkészülni a fotózásra és adott esetben beszerezni a szükséges kellékeket.
 • Fehér póló, top, ing/blúz, ami jól mutat rajtad és a párodon is
 • Párodnak: alkalmi öltözet (öv-cipő színben azonos legyen)
 • Kék farmer, párodnak is
 • Fekete póló, top, ing/blúz, ami jól mutat rajtad és a párodon is
 • Pici cipőcskék, ultrahang kép, bármi aminek örülnél ha viszont láthatnád a képeken
 • Fehér,fekete és testszínű fehérnemű, pánt nélküli melltartó
 • Kiegészítők: nyaklánc, karkötő, stb. (nem kötelező, csak ha te szeretnéd)
 • Cipők, magas sarkú/talpú cipő (adott esetben javítja az alakot a képen)
 • Párodnak cipő: alkalmi, lazább (minden cipő esetén kérlek tisztítsd meg a talpát teljesen a fotózásra)

Természetesen a pároddal/családoddal közösen is készíthetünk fotókat. Azt kérlek kalkuláld bele, hogy ennek a csomagban foglalt időbe bele kell férnie, tehát akkor kevesebb kép készül csak rólad.

A fotózások elsősorban Budapesten és környékén zajlanak, eltekintve néhány kivélteltől.

Természetesen. Van is külön kültéri fotózás csomagom, kérlek a részletekért nézd meg az árajánlataimat: kismama fotózás árajánlatok

Először is kérlek nézd meg és válaszd ki, hogy melyik csomag a legszimpatikusabb számodra: kismama fotózás árajánlatok.
Ha már megvan az elképzelés, vagy, ha netán nem találtad meg a számodra megfelelő csomagot, esetleg segítségre van szükséged a választáshoz, kérlek írj nekem üzenetet , melyben tudjuk egyeztetni a további részleteket, valamint hogy melyik időpont lenne a legmegfelelőbb számodra.

 1. Először is egyeztetni fogunk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot és a legfontosabb részleteket.
 2. Majd át kell utalnod nekem az előleget (ez attól is függ melyik csomagot választod, megbeszéljük a konkrét összeget). Erre azért van szükség hogy biztosan számíthassak rád a fotózáson a megbeszélt helyen és időpontban, hogy ne raboljuk egymás idejét, sem másét (fodrász, sminkes, stúdió tulaja, stb.). Remélem elfogadható ez az indok. Természetesen az előleg beleszámít a vegső összegbe.
 3. A foglalásod akkor érvényes, ha az első két pont teljesült.

Ez attól függ, hogy melyik csomagot választod, valamint hogy készül-e smink és haj is előtte. A fotózás maga általában 1 vagy 2 órás, a smink és haj elkészítése 1-1.5 óra. További információért kérlek nézd meg a csomagajánlataimat: kismama fotózás árajánlatok

Az előválogatott, retusált képekhez a linket 3 héten belül elküldöm nektek. Ezekből választhatjátok ki, melyik képeket szeretnétek a csomag részeként megkapni. A képeket rajtatok kívül senki más nem láthatja, nem tölthetitek le és ha végeztetek a választással, eltávolítom őket az internetről. A kiválasztott képeket pedig megkapjátok tőlem digitálisan.

A képek minőségének megőrzése érdekében semmilyen körülmények között nem szolgáltatok ki nyers képeket senkinek.

Nagyon köszönöm a megértésed!

A foglalásodat minimum 14 nappal a megbeszélt dátum előtt kell lemondanod. ( a foglaló nem visszatérítendő) Abban az esetben, ha szülés vagy egyéb egészségügyi okok miatt (pl. biztonsági okokból befektettek a kórházba) nem tudsz részt venni a fotózáson és már a 7 napon belül vagyunk, akkor az előleg 50%-át fel tudod használni nálam egy másik fotózásra. De kérlek ebben az esetben is értesíts amint tudsz. Köszönöm.

Természetesen igen. Minden további fotó 3500 Ft/db áron kérhető.

Időpont foglaláshoz kérlek add meg az adataidat, keresni foglak! :)

Vagy hívj fel hétköznap 10 és 18 óra között a +36 30 5942386 számon.

A küldésgomb megnyomásával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulsz azok kezeléséhez.